Champignons met Gesmolten Mozzarella en Tijm

Champignons met Gesmolten Mozzarella en Tijm

champignons met mozarella en tijm

Dit is echt social food: een groot bord met iets lekkers, een stukje brood en een glaasje cava. Een ideaal aperitiefhapje en klaar in een wip. ‘t Is wel belangrijk dat je goede mozzarella gebruikt en niet van die rubberen, smaakloze boel. Het lukt perfect met weidechampignons, maar het is lekkerder met een iets specialere paddestoel.

Voor 4, klaar in 15 minuten

  • 250g (kastanje) champignons
  • 150g buffel mozzarella
  • een paar takjes verse tijm
  • olijfolie

Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Spreid ze in een enkele laag over een groot, ovenvast bord. Strooi er de kaas over, de tijmblaadjes en peper en zout. Besprenkel met olijfolie en zet onder een hete grill tot de kaas gesmolten is.

Het bord gaat zo in het midden van de tafel, met wat stokbrood erbij.

Uit Jamie’s Italië

Gerelateerde Artikels

About 

Voor meer info over mezelf en mijn sites, bezoek Kristof Verheyden op Google+