Havermoutpap met Chocolade en Sinaasappel
Auteur: 
Soort Recept: Voedselzandloper | Ontbijt
Aantal Personen: 1
 
Boodschappenlijstje
  • 50g biologische havermout
  • 200ml ongezoete melk naar keuze (havermelk, amandelmelk...)
  • 5g donkere chocolade met minstens 70% cacao
  • 1el ongezoete sinaasappelmarmelade
  • 1el tarwezemelen
  • amandelschilfers
Zo maak je het
  1. We doen de havermout met de melk in een kommetje.
  2. Dat mag een 5 à 10 minuten pruttelen op een rustig vuurtje tot het de consistentie bereikt heeft die je wilt.
  3. Daarna mogen de chocolade, de zemelen en de marmelade erbij.
  4. Roeren tot de chocolade gesmolten is en alles netjes dezelfde kleur heeft.
  5. Amandelschilfers erover en klaar.
Recipe by Le Gourmand Belge at https://www.legourmandbelge.be/ontbijt-havermoutpap-met-chocolade-en-sinaasappel.html