Havermoutpap met Chocolade en Sinaasappel
Auteur: Le Gourmand Belge
Soort Recept: Voedselzandloper | Ontbijt
Aantal Personen: 1
- 50g biologische havermout
- 200ml ongezoete melk naar keuze (havermelk, amandelmelk...)
- 5g donkere chocolade met minstens 70% cacao
- 1el ongezoete sinaasappelmarmelade
- 1el tarwezemelen
- amandelschilfers
- We doen de havermout met de melk in een kommetje.
- Dat mag een 5 à 10 minuten pruttelen op een rustig vuurtje tot het de consistentie bereikt heeft die je wilt.
- Daarna mogen de chocolade, de zemelen en de marmelade erbij.
- Roeren tot de chocolade gesmolten is en alles netjes dezelfde kleur heeft.
- Amandelschilfers erover en klaar.
Recipe by Le Gourmand Belge at https://www.legourmandbelge.be/ontbijt-havermoutpap-met-chocolade-en-sinaasappel.html
3.3.3077