Havermoutpap met Frambozen en Chocolade
Auteur: 
Soort Recept: ontbijt, voedselzandloper
Voorbereidingstijd: 
Kooktijd: 
Totale Tijd: 
Aantal Personen: 1
 
Boodschappenlijstje
  • 55g biologische havermout
  • 200ml amandel- of sojamelk (ongezoet)
  • 1el spelt- of tarwezemelen
  • 10g donkere chocolade (min. 70% cacao)
  • 1kop frambozen (uit de diepvries)
Zo maak je het
  1. Doe de havermout in een kommetje met de melk.
  2. We doen de frambozen erbij en zetten alles goed door elkaar.
  3. Als je verse frambozen gebruikt moeten ze nu nog niet mee in de microgolf. Die doen we er pas bij als de havermoutpap de eerste keer uit de oven komt.
  4. Dit gaat 2 minuten de microgolf in en ik laat het daarna nog even wellen terwijl ik sinaasappelsap pers.
  5. We nemen een fijne rasp en raspen er de chocolade over.
  6. Ook de zemelen mogen er nu bij.
  7. Zet alles weer goed door elkaar en zet nog een minuutje in de microgolf of iets langer als je het liever wat warmer hebt.
Recipe by Le Gourmand Belge at https://www.legourmandbelge.be/havermoutpap-met-frambozen-en-chocolade.html