Vliegensvlugge Salade Caprese
Auteur: 
Soort Recept: salade,Italiaans
Voorbereidingstijd: 
Totale Tijd: 
Aantal Personen: 2
 
Boodschappenlijstje
  • 4 rijpe tomaten
  • een klein handje verse basilicumblaadjes
  • 250g buffelmozzarella
  • een bio citroen
  • je beste olijfolie
Zo maak je het
  1. Was de tomaten en snij ze in achten, schijfjes, blokjes... Hoe je maar wilt. Verdeel ze over de borden.
  2. Laat de mozzarella uitlekken en scheur hem in stukken. Voeg bij de tomaten.
  3. Strooi wat verse, zwarte, peper en zout over de tomaten en de mozzarella en voorzie alles van een scheutje heerlijke olijfolie.
  4. Rasp er met een heel fijne rasp wat schil van de citroen over, die je eerst grondig gewassen hebt.
  5. Werk af met wat gescheurde basilicumblaadjes.
Recipe by Le Gourmand Belge at https://www.legourmandbelge.be/vliegensvlugge-salade-caprese.html